Toiminta

AKK:lla on  paljon perinteisiä vuosittain järjestettäviä tapahtumia sekä lisäksi toteutetaan runsaasti jäsenistön toiveiden mukaista ohjelmaa. Erilaiset tapahtumat ja vierailut ovat erittäin hyvä tilaisuus päästä tutustumaan eri vuosikurssien opiskelijoihin sekä erilaisiin yrityksiin ja muihin alan toimijoihin. Karjakerholaiset osallistuvat aktiivisesti myös erilaisiin talkoisiin.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yleiskokoukset
AKK järjestää joka vuosi kolme-neljä yleiskokousta, joissa päätetään ajankohtaisista asioista. Vuoden ensimmäinen kokous on yleensä vuosikokous, ja vuoden viimeinen kokous taas vaalikokous, jossa valitaan seuraavan vuoden johtokunta. Yleiskokoukset järjestetään yleensä erilaisissa yrityksissä, joten kokoukseen osallistumisen lisäksi pääsee myös yritysvierailulle.

Kertsikahvit
Vuosittain kerhohuoneellamme (Koetilantie 5, 3. kerros) järjestetään useita kertsikahveja, joissa pääsee nauttimaan emännän loihtimia herkkuja sekä päivittämään kuulumisia muiden opiskelijoiden kanssa.

Alakerhoilta
AKK on joka syksy mukana järjestämässä uusille maataloustieteen fukseille alakerhoiltaa, jossa fuksit pääsevät tutustumaan Sampsan alakerhoihin sekä niiden toimintaan.

Laidunkauden päättäjäiset
Perinteisesti laidunkauden päätäjäisiä juhlitaan joka syksy C-grundilla Latokylässä. Järjestelyt hoidetaan yhdessä Tekniikka-Agraarien kanssa.

Helsinki International Horse Show eli HIHS
Horse Show on kansainvälinen tapahtuma täynnä huippuratsastajia ja -hevosia. Sampsa ja sen alakerhot vastaavat perinteisesti tapahtuman kaikesta hevosliikenteen ohjaamisesta.

Syysretki
AKK:n suosittu syysretki on yleensä muutaman päivän mittainen retki jonnekin päin Suomea. Retken ohjelmaan kuuluvat vierailut alan yrityksissä, järjestöissä sekä erilaisilla maatiloilla mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Joinain vuosina syysretkellä ollaan suunnattu myös ulkomaille.

Pikkujoulut
Joka vuosi ennen joulua kokoonnutaaan vielä yhdessä viettämään pikkujoulua. Tapahtuman luonne vaihtelee sitsien tyyppisestä akateemisesta pöytäjuhlasta aina puurojuhlaan ja rentoon yhdessä hengailuun. Illan järjestelyistä vastaa yleensä johtis, huvitoimikunta tai molemmat yhdessä.

Kevätretki
Joka kevät karjakerholaiset lähtevät päiväretkelle tutustumaan alan yrityksiin ja maatiloihin. Myös kevätkokous järjestetään yleensä kevätretken yhteydessä.

Laitsarit eli Laidunkauden avajaiset
AKK järjestää joka kevät myös Laitsarit, Viikin legendaarisimmat latobileet, joissa Viikin Mehiläissaaaren lato täyttyy haalaripukuisista opiskelijoista ja livemusiikista. Bileiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa fukseista koottu huvitoimikunta.

Mannerheimin patsaan hevosen ruokinta
Vappuna karjakerholaiset huolehtivat siitä, että Mannerheimin Käthy-hevonen saa joka vuotisen heinäpaalinsa, jonka turvin se pärjää taas seuraavaan vappuun saakka. Ruokinta on erittäin perinteinen vapun ohjelmanumero, ja sitä kannattaa tulla seuraamaan ihan vain siksi, että selviää kuinka paali saadaan Käthylle ja säilyykö paali taaskaan ehjänä.

Vuosijuhlat
Joka viides vuosi Akateemísta karjakerhoa juhlistetaan myös hiukan suuremmilla juhlilla, joissa päästään nauttimaan juhlavista puvuista ja hyvistä tarjoiluista.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close