Johtokunta

AKK:n johtokunta vuodelle 2021
Johtokunnan jäseniin saa yhteyttä sähköpostilla. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] helsinki.fi ellei toisin mainita (ä- ja ö-kirjaimet korvataan a- ja o- kirjaimilla). Koko johtokuntaan saa myös yhteyttä sähköpostiosoitteella: akk-johtis [at] helsinki.fi

PUHEENJOHTAJA
Senja LuomajärviIMG-20210123-WA0006

Heipparallaa! Olen Senja Luomajärvi, AKK:n tämän vuoden pj. Tässä pestissä jatkan jo toista vuotta. Kotosin oon Pirkanmaalta Kurusta ja kotitilalta löytyy Hereford-emoja ja monia muita karvakavereita, joista ihka omassa omistuksessa vasta yksi koira ja yksi hieho. Viikissä oon jo kolmatta vuotta ja juuri pyörähti käyntiin meikäläisen maisteriopinnot kotieläintieteen parissa.

SIHTEERI
Katri PapinahoIMG-20210123-WA0007

Heipähei kaikille! Mie olen Papinahon Katri, satakuntalaistunut Etelä-Lapin lahja maailmalle ja alkaneen vuoden sihteeri AKK:ssa. Järjestökonkariksi en voi ihteäni kehua, mutta olen nyt toista vuotta Satakunnan maaseutunuorten valiokunnassa. Mikään lehmänhalailija en ole, ennemmin eläimistä kiinnostunut ja niitä arvostava tehokkuuden ja kestävän kehityksen ammattilainen. Organisaatiotaitoja olen oppinut Lapissa isäni emolehmäyrityksessä, ja nykyisin jatkan Merikarvialla saman tuotantosuunnan parissa. Paa seurantaan @ylinevantila ja @papinahonperhetila! Maatalouden lisäksi sydäntä lähellä ovat käsityöt, metsästäminen ja kaikenlainen itsensä liikuttaminen. Minua saapi häiriköidä ja pyytää apua niin opiskeluun (korkeakouluopintoja takana nyt jo 7,5 vuotta, voi kauhia!) kuin vaikkapa sopivien lenkkipolkujen löytämiseen.

TALOUDENHOITAJA
Anna AlaraappanaIMG-20210120-WA0008

Heippa! Mää oon Alaraappanan Anna, Tyrnävältä Pohjois-Pohjanmaalta. Kotoa löytyypi lypsykarjatila. Olen ensimmäisen vuoden kotieläintieteiden opiskelija, ja toimin tämän vuoden AKK:n taloudenhoitajana. Vaikuttaminen kiinnostaa kovasti, ja järjestötaustaa on karttunut politiikan puolelta. Eniten politiikan saralta kiinnostaa maatalouteen ja energiaan liittyvät asiat. Lehmien lisäksi sydäntä lähellä on kokkaaminen, leipominen ja käsityöt.

EMÄNTÄ
Ida SimolaIMG-20210120-WA0011

Hei, olen Ida Simola, kolmannen vuoden kotieläintieteen opiskelija. Tänä vuonna toimin Akateemisen karjakerhon emäntänä ja luvassa on myös kertausharjoitukset Sampsa-lehden päätoimittajana. Kotoa ei löydy kissaa suurempia eläimiä, vaan työkokemusta olen hankkinut mm. lähitiloilta. Toistaiseksi kokemusta on kertynyt eniten märehtijöistä ja hevosista. Hevoset ovat iso osa harrastuksianikin, sillä metsästyksen ja triathlonin ohella harrastan myös ratsastusta.

ISÄNTÄ
Akseli Koskivaara
IMG_20210120_195254971_HDR~2Hei! Olen Akseli, ja toimin Akateemisen karjakerhon tämän vuoden isäntänä. Yliopistossa opiskelen toista vuotta, mutten suinkaan kotieläintieteitä vaan agroteknologiaa. Karvakorvat ovat kuitenkin lähellä sydäntä, sillä niitä on tullut koko pieni ikä rapsuteltua kotipuolessa. Opiskelu ja vapaa-aika ainakin itsellä on mennyt iloisesti sekaisin näin etäilyn ja koronan aikakautena, mutta harrastuksiin kuuluu levypainojen kilistely ja humppalavoilla joraaminen. Valitettavasti etäily ja turvavälit haittaavat tätä opiskelijaelämää vielä hyvän tovin, mutta älkää suinkaan vaipuko epätoivoon. Sitten parempien aikojen taas koittaessa pistetään siskot ja veljet lapikasta lattiaan ja mennään otsatukka takana. Ja isosti!

SAMPSA-YHDYSHENKILÖ
Joosua HallikainenIMG-20210120-WA0009

Hejsan. Mie oon Joosua Hallikainen ja toimin tän vuoden Sampsa-yhdyshenkilönä. Oon myös Sampsan johtiksessa fuksivastaavana. Alotin opinnot viime syksynä ja tarkotus olis opiskella kotieläintieteitä. Kotosin oon Tervolasta napapiirin tuntumasta ja vanhemmilta löytyy emolehmätila

KERHON ESIMIES
Pekka Uimari

HUVITOIMIKUNTA
Huvitoimikunta valitaan perinteisesti fukseista aina vuoden alussa. Tämän vuoden huvitoimikunnan jäsenet ovat:

Anna Alaraappana
Riikka Karjalainen
Emilia Karell
Pinja Koponen

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close