AKK

Akateeminen karjakerho eli AKK on yksi maatalousylioppilaiden ainejärjestö Sampsan alakerhoista, ja sen jäseniä ovat kotieläintieteen opiskelijat sekä muut eläimistä kiinnostuneet maataloustieteen opiskelijat. Kaikki halukkaat sampsalaiset ovat erittäin tervetulleita liittymään AKK:n jäseniksi!

AKK:n toiminnan pääpaino on niin tuotanto- kuin harraste-eläimissämissäkin. Kerhon johtokunta pyrkii järjestämään jäsenilleen mahdollisimman monipuolista ja toiveiden mukaista eläimiin liittyvää toimintaa ja erilaisia tapahtumia.

Tarjoamme jäsenillemme myös runsaasti erilaisia jäsenetuja. Järjestämme usein erilaisia tapahtumia ja vierailuja alan yrityksiin, joihin kerhomme jäsenet pääsevät osallistumaan halvemmalla jäsenhinnalla tai toisinaan jopa ilmaiseksi. Myymme myös erilaisia kerhotuotteita ja vuokraamme kumiutareita erilaisiin tapahtumiin. Näistä löytyy lisätietoa tuotteet-välilehdeltä.

Kerhollamme on Tekniikka-Agraarien kanssa yhteinen kerhohuone, joka sijaitsee koetilaa vastapäätä sijaitsevan maataloustieteen laitoksen kolmannessa kerroksessa. Sieltä löytyy muun muassa kahvia, välipalaa, lehtiä, tietokoneita ja hyvää seuraa! Järjestämme kerhohuoneella useita kertoja vuodessa kertsikahvit, jossa pääsee nauttimaan emännän loihtimia herkkuja ja päivittämään kuulumisia toisten opiskelijoiden kanssa.

AKK löytyy Facebookista nimellä ”Akateeminen karjakerho” sekä Instragramista tunnuksella ”akateeminen_karjakerho”. Meillä on myös Facebookissa oma ryhmä, jossa keskustellaan kaikesta eläimellisestä niin opintoihin kuin vapaa-aikaan ja työelämäänkin liittyen.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close